De eenvoud en diepte van cranio sacraal therapie

De pijnappelklier regelt de biologische ritmes in ons lichaam zoals ons slaapritme (aanmaak van melatonine), de cycli van het ouder worden, de hormooncycli en meer. De pijnappelklier heeft daarnaast fysiek overstijgende eigenschappen. In de oude culturen werd de pijnappelklier al vereerd en gezien als de plek waar de ziel ons lichaam binnenkomt en weer verlaat. Na de val van Atlantis zijn we in de dualiteit terecht gekomen. We weten niet meer dat we een spirit in een menselijk lichaam zijn. We voelen ons afgescheiden en zijn ons eenheidsbewustzijn kwijt geraakt. Fysiek vinden we dit terug in de scheiding tussen de twee hersenhelften. Zij zijn verantwoordelijk voor de illusie van de dualiteit. De pijnappelklier helpt de ziel de illusie van tijd en ruimte te creëren.

In deze tijd van verandering en groei naar de vijfde dimensie is dit niet meer nodig. In het fysieke lichaam vinden herbedradingen plaats die nodig zijn om hogere energiefrequenties te kunnen dragen. Dit betekent dat er meer licht in ons systeem komt. We worden kristallijn. Het fysieke lichaam begint steeds meer ons totale wezen, ons hoger zelf in ons lichaam en energieveld toe te laten. Dit uit zich in het DNA dat zich bij alle mensen aan het ontwikkelen is. Ook de twee hersenhelften zullen uiteindelijk weer samengroeien tot een geheel.

Een van de eerste veranderingen die nu plaats vindt is de vorming van kristallen in de pijnappelklier. Dit is zo’n zestig jaar geleden begonnen. De medische wetenschap begint ze ook te zien maar heeft er nog geen verklaring voor. Deze kristallen kunnen worden afgestemd op de ontvangst van hogere elektromagnetische frequenties, m.a.w. op de hogere lichttrillingen van ons wezen. Daarvoor is het nodig dat de kristallen, die al een tijdlang sluimerend in ons lichaam liggen te wachten, geactiveerd worden. Dit is de activatie van de pijnappelklier en deze activatie maakt directe communicatie met ons hoger zelf mogelijk. Het geeft ons vertrouwen in het bestaan van het hoger zelf. Het laat ons voelen dat we een spirit in een menselijk lichaam zijn en dat we niet alleen zijn. Ons hoger zelf houdt onvoorwaardelijk van ons en wil niets liever dan ons helpen. Door het voelen van de aanwezigheid van ons wezen in ons lichaam ervaren we het welkom thuis gevoel.

De activatie van de pijnappelklier betekent dat de pijnappelklier voorzien wordt van een antenne. Met deze antenne kun je in de eerste plaats beter en directer communiceren met je hoger zelf. Je krijgt contact met je eigen waarheid. Maar het werkt op alle niveaus door, ook fysiek. Door de kristallen kan de pijnappelklier elektromagnetische frequenties versturen en ontvangen. Precies zoals de eerste radio uitgerust werd met kristallen om radiofrequenties te kunnen zenden en ontvangen. Steve Rother zegt: “Stuur je licht vooruit en overal zullen deuren voor je open gaan.”

Mijn ervaring is dat dit inderdaad zo werkt. Hoe? Je hoeft de pijnappelklier niet te laten activeren. Uiteindelijk zal dit bij alle mensen vanzelf gebeuren. Echter voor iedereen die sneller vooruit wil op het spirituele pad en graag een beter contact wil met het hoger zelf is het aan te bevelen deze activatie te doen. Het is een relatief eenvoudige behandeling die ongeveer anderhalf uur in beslag neemt. Allereerst wordt er gewerkt aan ontspanning van de wervelkolom en de nekwervels. Vervolgens wordt de pijnappelklier geactiveerd door gebruik te maken van de energie van de geometrie. Met behulp van de Fibonacci spiraal breng je energie in de hersenstam, net onder de schedelrand. De pijnappelklier ligt precies boven de hersenstam. Een andere manier is om via de ogen met het lemniscaat (de liggende acht) de pijnappelklier te activeren.

Tijdens de workshop van Steve Rother in mei 2010 werd ik gecertificeerd tot het activeren van de pijnappelklier. Wil je ook graag je pijnappelklier laten activeren dan kun je een afspraak met mij maken. De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten zijn € 65,- en vergoeding door je ziektekostenverzekering is mogelijk.

Aanmelding: e-mail: praktijkmariabeks@gmail.com | Telefonisch: 010 - 467 54 19

Maria Beks

Maria Beks: Vijfentwintig jaar werkte ik als sociologe onder meer in het onderwijs en in managementfuncties om vervolgens een totaal andere koers te gaan varen.
Lees meer.

Nieuwsbrief: Abonneer je nu gratis op de Nieuwsbrief van Maria Beks.