Contactgegevens en Routeplanners

Praktijkadres Maria Beks | Schiebroekselaan 29 A | 3037 RJ Rotterdam
Contact via e-mail: praktijkmariabeks@gmail.com | Telefonisch: 010 - 467 54 19
Routebeschrijving per OV en met de auto

plattegrond

Routebeschrijving Openbaar Vervoer

Vanaf Centraal Station Tram 4 richting Molenlaan
Uitstappen halte Bergweg - Hoonaardstraat. De Schiebroekselaan is vanaf de halte gezien de 2e zijstraat links. Op de hoek zit Café Bolle en Bloemenkiosk Op de vierkante meter.

Vanaf Centraal Station Tram 8, richting Kleiweg
Uitstappen halte Zaagmolenstraat - Benthuizerstraat. Vanaf de Benthuizerstraat rechtsaf de Zaagmolenstraat in lopen richting Berweg. Recht aan de overkant van de Bergweg is de Schiebroekselaan.

Vanaf Station Noord
Met de trein uitstappen op station Noord is ook een mogelijkheid. Daarna nog 10 minuten lopen, richting Bergweg. Op de Bergweg loop je voorbij Correct. Na 300 meter is rechtsaf de Schiebroekselaan.

Of plan je route via www.9292ov.nl
Routebeschrijving met de Auto

Plan je route naar de Schiebroekselaan met Googlemaps, ViaMichelin, of volg onderstaande routes.

Vanaf Ring Rotterdam Noord
Van de Ring Rotterdam Noord afslaan bij het Schieplein richting Rotterdam Centrum. Direct bij de eerste verkeerslichten linksaf slaan de Gordelweg op en voorbij de rotonde rechtdoor. De eerstvolgende brede zijstraat is de Bergselaan. Hier rechts af en dan rechtdoor, na ongeveer 300 meter kom je op het Lisplein waar direct linksaf de Schiebroekselaan is. Op nummer 29 A vindt je het praktijkadres.

Vanaf Rotterdam Zuid
Door de Maastunnel, op de tunneltraverse rijdend, nooit links of rechtsafslaand, komt u bij de Gordelweg. Hier rechtsaf, tunneltje in en uit en voorbij de rotonde rechtdoor. De eerstvolgende brede zijstraat is de Bergselaan. Hier rechts af en dan rechtdoor, na ongeveer 300 meter kom je op het Lisplein waar direct linksaf de Schiebroekselaan is. Op nummer 29 A vindt je het praktijkadres.

Betaald Parkeren
In de hele omgeving geldt betaald parkeren door middel van kentekenparkeren. Dit werkt als volgt: bij een parkeerautomaat toets je het kenteken in, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. Je hoeft geen parkeerkaartje meer achter de voorruit te leggen.

Maria Beks

Maria Beks: Vijfentwintig jaar werkte ik als sociologe onder meer in het onderwijs en in managementfuncties om vervolgens een totaal andere koers te gaan varen.
Lees meer