Gevolgde cursussen

Bewustzijnsontwikkeling
In mijn zoektocht naar bewustzijnsontwikkeling kwam Aleiah van der Zant op mijn pad. Vanaf die tijd, 2008, volg ik bij haar workshops en cursussen. Aleiah is als geen ander in staat om de weg naar verlichting te vertalen in praktische kennis en hulpmiddelen. Haar werk is gebaseerd op de Nieuwe Energie van Liefde & Eenheid. Zij ontvang haar inspiratie direct vanuit de Schepper en zij leert je je eigen kanaal met het Goddelijke te ontwikkelen. Vanuit dit eigen kanaal leer je te luisteren naar je innerlijke stem, naar jouw bedoeling in dit leven en ga je innerlijke vervulling ervaren. Aleiah besteed veel aandacht aan het hercreŽren van karma. Dit zijn ervaringen uit vorige levens die ons nog belemmeren. Door deze te hercreŽren maak je jezelf vrij en leer je medeschepper te worden van je eigen leven. Symbolen als de witte parel en de witte vlam helpen om steeds meer liefde te realiseren en uiteindelijk de verlichting.
Ik ervaar het als een groot cadeau dat ik alles wat ik hier leer en mezelf eigen maak, weer door mag geven in mijn behandelingen.
Aleiah organiseert ook bewustzijnsreizen en een tijdlang heb ik haar geassisteerd in haar reizen naar Egypte.
Aleiah geeft meditaties over alles wat er gaande is in deze tijd, die je gratis kunt beluisteren als je je op haar nieuwsbrief abonneert. Zie www.aleiah.nl.

Trauma healing
Workshop onder leiding van Peter A. Levine. Peter A. Levine is de schrijver van het boek: De tijger ontwaakt. Hij geeft hierin een nieuwe kijk op het genezen van traumaís. Een trauma wordt als een biologisch verschijnsel gezien dat wil zeggen dat het door het lichaam vastgehouden wordt. Door goed naar het lichaam te kijken, kan het lichaam het trauma laten zien en kunnen wij het lichaam helpen zichzelf te genezen.

Soul Body Fusion

Workshop onder leiding van Jonette Crowley. Ik ben gecertificeerd om Soul Body Fusion te geven. Soul Body Fusion helpt om lichaam en ziel met elkaar in harmonie te brengen.

Maria Beks

Maria Beks: Vijfentwintig jaar werkte ik als sociologe onder meer in het onderwijs en in managementfuncties om vervolgens een totaal andere koers te gaan varen.