Hoe gaat Cranio Sacraal Therapie in zijn werk?

Kosten

Een Cranio Sacraal behandeling kost € 70,-
Kinderen t/m 11 jaar € 40,-
Jongeren van 12 t/m 16 jaar € 45,-

Per 1 januari 2021 ben ik niet langer geregistreerd therapeut. Dat betekent dat mijn behandelingen niet langer vergoed worden door de zorgverzekeraars. Ik ben nu lid van het NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg).

Je hebt een klacht. Wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waar je ontevreden over bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruik maken van een gratis klachtenfunctionaris van het NIBIG. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld. Via het NIBIG val ik onder de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, de Wkkgz.

Riet Beks

Maria Beks: Vijfentwintig jaar werkte ik als sociologe onder meer in het onderwijs en in managementfuncties om vervolgens een totaal andere koers te gaan varen.
Lees meer