Abonneer je nu op de Nieuwsbrief van Maria Beks

De Nieuwsbrief van Maria Beks

Deze nieuwsbrief zal een paar keer per jaar verschijnen. Elk half jaar stuur ik informatie over mijn qi gong en meditatie cursussen. Daarnaast vind je er informatie over activiteiten die ik samen met Annemiek van der Zant organiseer evenals over de reizen naar Egypte. Bijzondere ervaringen en nieuwe ontwikkelingen vanuit mijn Cranio Sacraal praktijk deel ik ook graag middels de nieuwsbrief.

Abonneren
Abonneren doe je eenvoudig door een email te sturen aan praktijkmariabeks@gmail.com. Door op de email-link te klikken verschijnt automatisch de volgende tekst in de onderwerp-regel: Abonneer mij op de Nieuwsbrief.

Afmelden

Ook afmelden is heel gemakkelijk! Je kunt je altijd weer afmelden door een email te sturen naar praktijkmariabeks@gmail.com. Door op de email-link te klikken verschijnt automatisch de volgende tekst in de onderwerp-regel: Meld mij af op de Nieuwsbrief!

Riet Beks

Maria Beks: Vijfentwintig jaar werkte ik als sociologe onder meer in het onderwijs en in managementfuncties om vervolgens een totaal andere koers te gaan varen.
Lees meer.